Hírek


Nyugdíjas találkozó a megyei igazgatóságon
2018. október 19. 14:15

Immáron hagyományként, nyugdíjas találkozót szervezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság.

Ünnepi állománygyűlés az igazgatóságon
2018. október 19. 13:42

Többen elismerésben részesültek pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, ahol az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire és áldozataira emlékeztek.

A Tiszába csúszott
2018. október 18. 13:03

A Tiszába csúszott egy rakodógépet vontató platós tehergépkocsi csütörtök délelőtt.

Földgáz szivárgott Nyíregyházán
2018. október 18. 10:10

Szivárgott a földgáz szerda délután Nyíregyházán a Tünde utcán egy, a földben lévő, 200 mm átmérőjű földgázvezetékből.

Szolgálati csoportok közötti szakmai vetélkedő
2018. október 16. 14:38

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság harmadik alkalommal rendezte meg a csoportok közötti szakmai vetélkedőt, amely az elmúlt két év tűzoltási feladataival ellentétben idén műszaki mentési pályákból állt.

Nádas és kukorica tarló égett
2018. október 15. 14:30

Szorgalmatoson nádas égett 4 hektáros területen vasárnap délelőtt. A tüzet a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el egy gyorssugárral, kéziszerszámokkal, és puttonyfecskendő segítségével.

Közlekedési balesetekhez is vonultak
2018. október 13. 07:02

Felborult egy személygépkocsi péntek délután Nyírtét és Apagy között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a jármű vezetőjét kiemelték, aki a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett. A tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

Terményszáírítóban lévő termény izzott
2018. október 13. 07:02

Huszonkét méter magas terményszárítóban lévő napraforgó izzott pénteken este egy csengeri mezőgazdasági telepen, az Ady Endre utcában. A város önkormányzati tűzoltói mellett a mátészalkai hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltók is vonultak az esthez. A beépített oltóberendezés, valamint kéziszerszámok és munkagép segítségével szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt.