Hírek


Rendvédelmi nap Máriapócson
2019. május 26. 15:32

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézet közös rendvédelmi napot tartott szombaton.

Nyitott szertárkapuk Szabolcsban
2019. május 26. 15:30

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében több mint húsz helyszínen várták a gyermekeket, a „Nyitott szertárkapuk 2019” rendezvényen gyermeknap alkalmából. A hivatásos állományon kívül, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók is várták az érdeklődőket szombaton.

Lakóháztűz Vásárosnaményban
2019. május 24. 12:33

Leégett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Vásárosnaményban péntek hajnalban.

Az esővíz gyűlt össze
2019. május 24. 12:32

Kislétán és Mátészalkán, családi házak pincéjében nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze. A víz veszélyeztette az ott elhelyezett kazánokat. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók szivattyúval a víz eltávolítását elvégezték.

Baleset Kemecsén
2019. május 24. 12:31

Villanyoszlopnak ütközött, családi ház udvarára becsapódott és az oldalára borult egy személygépkocsi Kemecsén, a Móricz Zsigmond utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították, a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították a járművet.

Az épületre szakadt egy faág
2019. május 24. 12:31

Tizenöt méter magas fűzfa ága szakadt egy épület tetejére Tiszatelken, a Temető utcában csütörtökön. Az ágat a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók távolították el, gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével.

Gázpalack szivárgott
2019. május 24. 12:29

Meghibásodott az elzáró szelep egy gáztűzhelyhez csatlakoztatott 11,5 kg-os gázpalackon és szivárgott belőle a gáz Nyírcsaholyban, a Petőfi Sándor utcában csütörtökön. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a tűzhelyet és a palackot a házból kivitték és elengedték belőle a nyomást.

ADR ellenőrzés, kicsit másképp
2019. május 24. 12:28

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közúti veszélyes árut szállító járművek ellenőrzésére jogosult állománya mérte össze tudását csütörtökön, a megyei igazgatóság által szervezett megmérettetésen.