Hírek


Baleset történt Papon szerdán
2019. március 21. 12:39

Lesodródott az útról és az út szélén munkálatokat végző hét ember közé hajtott egy személygépkocsi Papon szerda délután. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A mentők kilenc embert szállítottak kórházba, közülük kettőt mentőhelikopterrel.

Tizenhárom szabadtéri tűz szerdán
2019. március 21. 12:38

Szerdán tizenhárom alkalommal vegetációs tűznél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói.

Hét vegetáció tűz kedden
2019. március 20. 10:58

Kedden hét alkalommal vegetációs tűznél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói.

Hulladék égett Demecserben
2019. március 20. 10:57

Kommunális és biohulladék égett Demecserben kedd délelőtt. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók vonultak, a tüzet három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el. A beavatkozást egy munkagép is segítette. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szabadtéri tűzesetek hétfőn
2019. március 19. 15:43

Hétfőn Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tizenhárom helyszínen avatkoztak be hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók vegetációs tűznél, több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal.

Négyen ütköztek
2019. március 19. 15:41

Négy személygépkocsi ütközött Nyíregyházán a Belső körút és a Család utca kereszteződésében hétfő délután. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

A tetőszerkezet égett
2019. március 19. 15:40

Petneházán családi ház és az ahhoz épített terasz tetőszerkezete kapott lángra. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, a tüzet egy gyorssugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

A hosszú hétvége eseményei
2019. március 18. 15:22

A hosszú hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 23 helyszínen avatkoztak be hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók vegetációs tűznél, több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal.