Hírek


Balesetek szerdán
2018. december 13. 11:00

Felborult egy kisteherautó Baktalórántháza és Ófehértó között a 4105-ös úton szerda hajnalban.

Gázcsonk szivárgott
2018. december 13. 10:57

Családi ház udvarán lévő gázcsonk szivárgott Tiszaviden a Kossuth Lajos utcában szerdán. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig, akik a szivárgást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Kerek évfordulós köszöntés a főigazgatóságon
2018. december 12. 15:52

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója ajándéktárgyat adományozott Molnár István tűzoltó alezredesnek, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének, ötvenedik születésnapja alkalmából. Az átadására a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon került sor, ahol többen vettek át elismerést és ajándéktárgyakat.

Szivárgott a gáz
2018. december 12. 13:09

Gázvezetéket szakított át egy munkagép Nyírbélteken a Dózsa György utcában kedden. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a vezetéket csőszorító segítségével elszorították a szolgáltató kiérkezéséig, majd biztosították a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

Villanyóra doboz izzott
2018. december 12. 13:08

Villanyóra doboz és annak vezetéke izzott kedden Rakamazon a Kossuth utcában. Az esethez a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók vonultak, a tüzet egy kézi tűzoltó készülék segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Tároló égett Nagycserkeszen
2018. december 12. 13:05

Tároló égett egy melléképületben kedden Nagycserkeszen egy családi háznál, amelyben szerszámokat és tűzifát tároltak. A tűz az épület többi részére nem terjedt át, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kettő vízsugárral és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. A tűzeset során senki sem sérült meg.

Műszaki mentés hétfőn
2018. december 11. 15:09

Árokba csúszott egy személygépkocsi a 36-os főúton Nagycserkesznél. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a jármű áramtalanítását végezték el. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Átvették a pályázaton nyert eszközöket
2018. december 07. 13:33

Az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkormányzati tűzoltóparancsnokságok pályázaton elnyert felszereléseinek ünnepélyes átadására került sor pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.