Hírek


Egyeztetés a téli felkészülés érdekében
2019. november 21. 14:09

Csütörtök délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egyeztetést tartott a téli rendkívüli időjárás körülményeire történő felkészülés érdekében, amelyen valamennyi, az események kezelésében feladattal érintett szervezet részt vett.

Főigazgató-helyettesi szemle a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon
2019. november 21. 14:07

Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese szemlét tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon szerdán.

A korom izzott Mátyuson
2019. november 21. 12:43

Családi ház kandallójának a kéményében izzott a korom Mátyuson, a Dózsa György utcában szerdán. A tűzesethez a vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak, az izzó részeket kéziszerszámok segítségével távolították el.

Szivárgott a gáz Méhteleken
2019. november 21. 12:42

Lakóház bekötő gázvezetéke tört el és szivárgott a gáz Méhteleken, a Dózsa utcában szerdán. A csengeri önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ideiglenesen megszüntették a szivárgást és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. A szivárgás miatt nyolc ingatlanból negyven embernek kellett elhagynia ideiglenesen otthonát. Személyi sérülés nem történt.

Személy- és kistehergépkocsi ütközött Nyírbátorban
2019. november 21. 12:41

Személy- és kistehergépkocsi ütközött össze Nyírbátorban, a Szentvér utcában szerdán. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a járművek áramtalanítását végezték el, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Traktor csúszott árokba
2019. november 20. 10:45

Árokba csúszott egy traktor kedd este Nagykálló és Kállósemjén között. A balesethez a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók vonultak, a jármű áramtalanítását végezték el. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Hullott a vakolat
2019. november 20. 10:45

A vakolat hullott egy templom faláról és veszélyeztette a gyalogosokat Nyíregyházán, a Kálvin téren kedden. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével a meglazult részeket eltávolították és a balesetveszélyt elhárították.

Számot adtak tudásukról a közbiztonsági referensek
2019. november 15. 11:41

Csütörtökön a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, felkészítést követően adtak számot tudásukról a kirendeltség illetékességi területén feladattal megbízott közbiztonsági referensek.