Hírek


Berendezési tárgyak és ruhák égtek
2019. szeptember 20. 08:33

Nyírvasváriban nyolcvan négyzetméteres családi ház egyik szobájában égtek a berendezési tárgyak és ruhaneműk. A nyírbátori hivatásos tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották, majd az épületet átszellőztették.

Több helyiség lángolt
2019. szeptember 20. 08:33

Családi ház helyiségeiben csaptak fel a lángok Tornyospálcán csütörtökön. A berendezési tárgyak égtek. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, áramtalanították az ingatlant, majd két vízsugárral körülhatárolták és eloltották a lángokat. A beavatkozók az épületből kettő, 11,5 kg-os gázpalackot kihoztak, amelyeket nem ért hőterhelés.

Az olaj kapott lángra
2019. szeptember 20. 08:32

Tűzhelyen hagyott olaj gyulladt meg Nyíregyházán, a Fazekas János téren csütörtök délután. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta, a beavatkozók átvizsgálták, majd átszellőztették a lakást.

Négy szabadtéri tűzesetnél avatkoztak be a tűzoltók csütörtökön
2019. szeptember 20. 08:31

Csütörtökön négy esetben avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói szabadtéri tűzesetnél.

Egy álom beteljesülni látszik…
2019. szeptember 19. 15:50

A nyírpazonyi Duliczki Félixnek az az álma, hogy felnőttkorában tűzoltó lesz. Rajong az egyenruhásokért, a tűzoltó autókért és mindenért ami a tűzoltókkal kapcsolatos. Az álom egy része csütörtökön megvalósult. Egy kis időre tűzoltó lett a kisfiúból.

A kémény lángolt Apagyon
2019. szeptember 19. 12:48

Családi ház vegyes tüzelésű kazánjához szerelt kéményben csaptak fel a lángok Apagyon szerda este. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, az izzó részeket kéziszerszámok segítségével távolították el.

Ponyvagarázs égett Baktalórántházán
2019. szeptember 19. 12:46

Ponyvagarázs és a benne lévő személygépkocsi égett Baktalórántházán, a Kossuth Lajos utcában szerdán. A tűzesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, egy vízsugárral avatkoztak be.

Leégett egy dohányszárító Nyírkarászon
2019. szeptember 19. 12:45

Dohányszárító és a benne lévő dohány égett Nyírkarászon szerda reggel. A tűzesethez a baktalórántházi, a mátészalkai, a nyírbátori és a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak több járművel. A lángokat négy vízsugárral határolták körül és oltották el.