Hírek


Számot adtak tudásukról a közbiztonsági referensek
2019. november 15. 11:41

Csütörtökön a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, felkészítést követően adtak számot tudásukról a kirendeltség illetékességi területén feladattal megbízott közbiztonsági referensek.

A tetőszerkezet is lángolt
2019. november 15. 10:37

Egy szobában csaptak fel a lángok Kántorjánosiban csütörtök este. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral határolták körül és oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Közlekedési táblának ütközött
2019. november 15. 10:36

Lesodródott az útról és közlekedési táblának ütközött egy személygépkocsi csütörtök este Nyírgelsén. A balesethez a szakolyi önkormányzati tűzoltókat riasztották, a jármű áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Nádastűz Nagyecseden
2019. november 15. 10:36

Nyolcszáz négyzetméteren égett a nádas Nagyecseden csütörtökön. A tűzesethez a nagyecsedi önkéntes tűzoltók vonultak, gyorssugárral avatkoztak be.

Eltávolították a veszélyt jelentő ágakat
2019. november 14. 12:26

Közintézmény udvarán lévő fa ágai hasadtak le Kisvárdán, a Várday István utcában és veszélyt jelentettek az ott dolgozókra. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be és szüntették meg a veszélyt.

A tetejére borult az egyik gépkocsi
2019. november 14. 12:25

Két személygépkocsi ütközött a 4-es számú főúton Nyírpazonynál szerda reggel. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak. Az ütközés következtében az egyik jármű a tetejére borult. A beavatkozók áramtalanítottak, valamint a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Lángra kapott a vegetáció
2019. november 14. 12:25

A száraz fű égett százötven négyzetméteren Nyírkátán szerda este. A lángokat a mátészalkai hivatásos tűzoltók fékezték meg gyorssugárral.

Ingatlant veszélyeztetett a fa
2019. november 13. 09:38

Megdőlt és veszélyeztette a lakóházat egy nagyméretű fa Kisvárdán, a Rákóczi utcában kedden. A műszaki mentést város hivatásos tűzoltói végezték, dugólétra és motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be.