Hírek


Megyénkbe került a vándorkupa
2014. június 19. 17:34
A kisvárdai tűzoltók csapata nyerte a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által június 18-19-én megrendezett Országos Kispályás Labdarúgó Tornát. A kétnapos küzdelmek a Szekszárdi Sportközpont műfüves pályája adott otthont.

A bajnokságra az országból összesen 21 csapat nevezett, így mintegy kétszáz tűzoltó rúgta a Foci Világbajnoksággal egy időben a labdát a kétnapos sporteseményen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapatban játszó Fodor András 12 góllal lett az idei bajnokság gólkirálya, oklevelét Csillag Balázstól, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. ügyvezetőjétől vehette át.

A csapatok között Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kisvárdai labdarúgói végeztek az élen, a Főváros, Veszprém megye, Hajdú-Bihar megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Tolna megye, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ és Nógrád megye előtt.

Dr. Demény Ádám, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke záró beszédében elmondta, hogy a lehető legjobb időpontban, a foci világbajnoksággal egyidőben zajlott ez a bajnokság, így a játékosok személyes tapasztalataik alapján is tudhatják, hogy a focit játszani legalább annyira jó dolog, mint nézni. Az ezredes gratulált a résztvevő csapatoknak, és arra biztatta őket, hogy a Belügyminisztérium által a közeljövőben megrendezendő tornán is vegyenek részt.

Fotós: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Kapcsolódó képek:

Megyénkbe került a vándorkupa Megyénkbe került a vándorkupa Megyénkbe került a vándorkupa
>>> További képek a galériában <<<