Hírek


Ismét családi napot tartottak szombaton a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, ahol átadták az "Év Tűzoltója Díj"-at is
2014. június 30. 15:33
Szombaton rendezték meg a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség szervezésében a tűzoltó családi napot. A rendezvényen részt vett Dr. Seszták Miklós Nemzeti Fejlesztési miniszter, Csepely Zsigmond tű. dandártábornok a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Leleszi Tibor Kisvárda város polgármestere és Dr. Barnai Sándor r. alezredes Kisvárda város rendőrkapitánya.

A családi napot Aros László tű. őrnagy kirendeltségvezető nyitotta meg, melyen mintegy 200 fő vett részt.

A hagyománnyá vált „Év Tűzoltója Díj” átadására is sor került, melyet a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság részéről Gyebnár Zsolt tű. főtörzszászlós, a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs részéről Berta János tű. főtörzsőrmester vehetett át.

A családi napon reggeltől estig tartalmas programok szórakoztatták a megjelent közel 100 gyermeket. A rendezvényt megelőző napon még egy, az önkormányzat által felajánlott 120 kg-os sertést is levágtak a tűzoltók, mely biztosította a gyermekek és felnőttek teljes ellátását. Kicsik és nagyok egyaránt önfeledten szórakozhattak egész nap, melyhez a talpalávalót Hasulyó Tibor tű. őrmester szolgáltatta.

 

Fotós: Aros László tű. őrnagy

 

Kapcsolódó képek:

 Ismét családi napot tartottak szombaton a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, ahol átadták az  Ismét családi napot tartottak szombaton a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, ahol átadták az  Ismét családi napot tartottak szombaton a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, ahol átadták az
>>> További képek a galériában <<<