Hírek


Két dobogós hely
2015. február 27. 20:12
Rekord számú versenyző nevezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának ceglédi úszóversenyére. Csaknem kétszázan álltak rajtkőre csütörtökön, köztük többen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.

A versenyt dr. Demény Ádám tűzoltó ezredes, a rendezvényt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen szervező Országos Katasztrófavédelmi Sport Egyesület elnöke nyitotta meg. Elmondta, a bajnokság célja az, hogy felhívja a hivatásos állomány figyelmét a sport és ezzel összefüggésben az egészséges életmód fontosságára. Kiemelte, hogy a rendezvény egyrészt népszerűsíti az úszósportot, másfelől az egymással versengők sportbaráti kapcsolatokat alakíthatnak ki egymással.
 
A versenyen férfiak és nők külön versenyeztek. Száz- és kétszáz méteres távokban álltak rajthoz a harminc év alatti, a harminc és harminckilenc év közötti, valamint a negyven évnél idősebb úszók. A választható úszásnemek a gyors, a mell, a hát és a pillangó voltak. Rendeztek vegyes váltó futamokat is, itt négyszer hatvanhat, valamint négyszer harminchárom métert teljesítettek férfiak és nők egyaránt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságról többen neveztek, köztük Erdész Nóra kormánytisztviselő, aki 100 méter mellúszásban érte el a legjobb eredményt a 30 és 39 éves korosztályban, Boroska Tibor tű. főhadnagy a harmadik lett 200 méter mellúszásban a 40 év felettiek kategóriájában, míg Hajzer Dániel tű. törzsőrmester az ötödik lett 200 gyorson a 30 év alatti korosztálynál.

Ezúton is gratulálunk!

 

Fotós: Csámpai Attila tű. törzszászlós

 

Kapcsolódó képek:

Két dobogós hely Két dobogós hely Két dobogós hely
>>> További képek a galériában <<<