Hírek


Elsők lettek
2015. március 02. 11:26
Szombaton rendezték meg Tokajban a régióban lévő rendvédelmi szervek állományának a „Tavaszváró Kupa” elnevezésű kispályás labdarúgó tornát. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata végzett az első helyen.

A katasztrófavédelem, a rendőrség, a honvédség, valamint a büntetés-végrehajtás és a NAV munkatársai is neveztek az idei kispályás labdarúgó tornára, amelynek a Tokaji Ferenc Gimnázium Sportcsarnoka adott helyet Tokajban.

A csapatok 12 fővel nevezhettek, 5+1 fős kezdőjátékossal és 6 cserével.

A Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézet által rendezett szombati megmérettetésen a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata bizonyult a legjobbnak.

Második helyezést érte el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés–végrehajtási Intézet, a harmadik legeredményesebb pedig a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön állománya lett.

A mérkőzések gólkirálya Nagy Ádám a Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság munkatársa lett, a legjobb kapusnak járó elismerést a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés–végrehajtási Intézet állományából Bene Andrásnak ítélték oda, míg a legjobb játékos címet István Gergely kapta meg a Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapatából.

Fotós: Szabó István tű. hadnagy

 

Kapcsolódó képek:

Elsők lettek Elsők lettek Elsők lettek
>>> További képek a galériában <<<