Hírek


Elismerések a főigazgatóságon
2016. május 23. 20:22
Ketten is elismerést vehettek át hétfő délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója belügyminiszteri emléktárgyat adományozott ötvenedik születésnapja alkalmából Tamás Ferenc tű. alezredesnek, a fehérgyarmati katasztrófavédelmi kirendeltség vezetőjének.

Az elmúlt időszakban több olyan rendkívüli esemény is történt, amelynek során szolgálatban lévő vagy szabadnapját töltő kollégák tettek tanúbizonyságot rendkívüli helytállásról. Az emberi élet megmentése, az anyagi javak megőrzése, a súlyosabb veszteségek elkerülése érdekében végzett kiemelkedő, hősies helytállása elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgyat adományozott Balogh Ádám tű. zászlósnak, a nyíregyházi hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének.


A kerek születésnapjukat, vagy a testületnél eltöltött éveket ünneplőkhöz szólva a tábornok a szólást idézte, amely szerint a kor nem érdem, hanem állapot, azonban hangsúlyozta, fontos, hogy egyre többen vannak olyanok, akik hosszú éveket töltenek el a szervezetnél. A kiváló helytállást tanúsító, ezért elismerésben részesülteknek Tollár Tibor azt mondta, ők mindannyian a hivatásos esküjükben vállaltaknál többet teljesítettek, tettük példaértékű. 

Fotós: Schober Andor - RSOE