Hírek


Műszaki mentések és járműtüzek
2017. július 15. 08:59
Műszaki mentésekhez és járműtüzekhez is vonultak pénteken napközben és szombat hajnalban a tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Árokba sodródott egy személygépkocsi péntek hajnalban a 41-es számú főúton, Baktalórántháza és Rohod között. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. 

Villanyoszkopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken reggel Tiszavasváriban, a Déryné utcában. Személyi sérülés nem történt. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Árokba hajtott egy személygépkocsi péntek délelőtt Nagyhalász és Kemecse között. A gépkocsi vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították.
 
Kigyulladt egy személygépkocsi motortere péntek délután Nyírbátor és Nyírbogát között, a tüzet a jármű vezetője eloltotta. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a felhevült részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. 

Fának ütközött és kigyulladt a vezetőfülkéje egy sódert szállító teherautónak péntek délután Vásárosnaményban, az Ifjúság úton. A vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 
Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi, ami kigyulladt szombat hajnalban Bökönyben, a Dózsa György utcában. A lángok egy villanyoszlopot és egy lakóház stablondeszkáját is megrongálták. A szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Szintén árokba hajtott egy személygépkocsi szombat hajnalban Kisléta és Máriapócs között, ahol öten sérültek meg a balesetben. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.