Hírek


Kigyulladt egy személygépkocsi a 38-ason
2017. július 16. 08:08
Kigyulladt járműhöz, útra,vagy épületre dőlt fák eltávolításához, villámcsapás következtében épületkár felszámolásához és közúti balesethez is vonultak a tűzoltók az elmúlt 24 órában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Kigyulladt egy személygépkocsi motor és utastere szombat délben a 38-as számú főúton, Tiszanagyfalu és Virányos között. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. 

Épületre borult egy tizenöt méteres fenyőfa szombat délelőtt Nyírbátorban, a József Attila utcában. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a kiborult fát. Úttestre dőlt és akadályozta a közlekedést egy nagyméretű akácfa szombat délelőtt Baktalórántháza és Rohod között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt. Villám csapott egy lakóház tetejébe szombat délután Csengerben, a Szatmári utcában, ahol az elektromos hálózat is megsérült. A város önkormányzati tűzoltói a meglazult tetőfedő anyagokat visszahelyezték, az önkormányzat gondoskodott az ott lakók elhelyezéséről. Személyi sérülés nem történt. 

Hídpillérnek ütközött egy személygépkocsi szombat délután Tyukodon, a Nem József utcában. A helyi önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az üzemanyag-szivárgást megszüntették. Személyi sérülés nem történt. 

Fotós: Nyíregyháza HTP

 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy személygépkocsi a 38-ason Kigyulladt egy személygépkocsi a 38-ason Kigyulladt egy személygépkocsi a 38-ason
>>> További képek a galériában <<<