Hírek


Ketten is elismerésben részesültek megyénkből
2017. december 08. 08:01
December hetedikén kihirdették a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2017. évi országos pontszerző bajnokságainak eredményeit a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, Rendészeti Szervek Kiképző Központjában, ahol Szabolcs megyéből ketten is elismerésben részesültek.

A Belügyminisztériumot dr. Kontrát Károly parlamenti államtitkár és Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár képviselte, Kontrát Károly miniszteri elismeréseket adott át az arra érdemeseknek. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részéről az elismeréseket Bittmann Tibor tű. dandártábornok, humánszolgálat-vezető adta át, a rendezvényen megjelent az OKSE elnöke, Berecz György tű. ezredes és az ügyvezető elnök, dr. Gubicza József tű. ezredes is.

A katasztrófavédelem állományából 2017-ben végzett kiemelkedő versenyszervezési tevékenysége elismeréséül dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató tárgyjutalomban részesítette a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szolgáló Petró József tű. századost.

A rendezvényen adták át az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elismeréseit azoknak a kollégáknak, akik idei sporteredményük, illetve a katasztrófavédelem sportjának szervezése során nyújtott kimagasló munkájuk miatt arra érdemesnek bizonyultak. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából Császár Éva tű. százados munkáját is elismerték.

Fotós: Jóri András - BM OKF

 

Kapcsolódó képek:

Ketten is elismerésben részesültek megyénkből Ketten is elismerésben részesültek megyénkből Ketten is elismerésben részesültek megyénkből
>>> További képek a galériában <<<