Hírek


Tűzesetek és műszaki mentések is adtak feladatot szerdán a tűzoltóknak
2018. január 11. 07:20
Másfél hektáros területen a nádas és a száraz aljnövényzet kapott lángra foltokban szerdán délután Tiszalökön, a Nefelejcs utca mögötti területen. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt. 

további híreink:

Kigyulladt egy lakóház udvarán lévő kutyaól szerdán este Újfehértón, a Németh László utcában, miután a tulajdonos a forró salakot a kutyaház mellé borította. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt és a kutya is éppségben úszta meg a tűzesetet. 

Megdőlt egy füstelvezető egy nyíregyházi lakóépület tetején, a Lászlócsere dűlőben. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a veszélyes csövet dugólétra és kéziszerszámok segítségével eltávolították, a további életveszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Ibrányban, a Rozmaring utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba borult egy kisteherautó szerdán este a 41-es számú főúton, a 67-es kilométernél. A balesetben egy ember sérült meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.