Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Bökönyben
2018. március 12. 08:04
Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Bökönyben, a Makarenkó utcában. A balesetben hárman sérültek meg, egyiküket a nyíradonyi és a szakolyi önkormányzati tűzoltók, valamint a helyi önkéntesek feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A villanyoszlop helyreállításának az idején átmenetileg száz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás.

további híreink:

Szén-monoxid érzékelő nem volt, de szerencsére időben el tudták hagyni az épületet az ott lakók, így nem történt tragédia egy nyíregyházi családi háznál, a Csősz utcában, ahol az előszobában működő nyílt égésterű kombi gázkazán közelében az átszellőztetést követően rendkívül magas szén-monoxid koncentrációt mértek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vasárnap délelőtt, majd értesítették a gázszolgáltatót. A hiba kijavításáig az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak.

Megfordulás közben elakadt a sáros úton egy kisbusz vasárnap este Nyíregyházán, a Törzs utcában, ahol a forgalmat akadályozta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.