Hírek


A második legjobb alkotás megyénkből került ki
2018. március 12. 12:14
Idén is meghirdette a Ne égess! elnevezésű pályázatát a Katasztrófavédelmi Központi Múzeum, a napokban pedig már az eredményhirdetést is megtartották a fővárosban. Az idei pályamunkák témája a tűzoltóverseny volt, amelynek részeként az iskolásoknak egy átélt vagy elképzelt eseményt kellett lerajzolniuk, vagy megfogalmazniuk. Idén hozzávetőlegesen ezer pályamű érkezett, a második legjobb alkotást egy kisvárdai tanuló tudhatja magáénak.

A fővárosi díjátadón nem tudott ott lenni Legény Máté, a Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola 6. osztályos tanulója, aki az idei megmérettetésen, a felső tagozatosok között, rajz kategóriában a második helyezést érte el.

Éppen ezért, hétfőn, a vezetői állomány nevében Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át a kreatív tanulónak járó oklevelet és ajándékcsomagot, majd Máté anyukájának is megköszönte a tanára mellett a felkészítést.

 

Fotós: Dóka Imre tű. főhadnagy, Szabolcs MKI

 

Kapcsolódó képek:

A második legjobb alkotás megyénkből került ki A második legjobb alkotás megyénkből került ki A második legjobb alkotás megyénkből került ki
>>> További képek a galériában <<<