Hírek


Két gépkocsitűz is volt hétfőn a megyénkben
2018. március 13. 08:03
Teljes terjedelmében égett egy benzinüzemű személygépkocsi hétfőn délután Fülesden, a Fő utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Szintén kigyulladt egy személygépkocsi hétfőn este Nyíregyháza és Napkor között. A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

további híreink:

Ötszáz négyzetméter területen a száraz aljnövényzet kapott lángra hétfőn délelőtt Tunyogmatolcson, a Zrínyi utca mögötti területen, a vasútállomás közelében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Megdőlt egy lakatlan házzal egybeépített vályogfalazatú melléképület egyik oldalfala hétfőn délben Nyíregyházán, a Hímes utcában, ahol veszélyeztette az arra közlekedőket. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a területet lezárták és biztosították a helyszínt az önkormányzat építésügyi hatósági munkatársának a kiérkezéséig, akik a további intézkedést megteszik. Személyi sérülés nem történt.

Fotós: Fehérgyarmat Katasztrófavédelmi Őrs

 

Kapcsolódó képek:

Két gépkocsitűz is volt hétfőn a megyénkben Két gépkocsitűz is volt hétfőn a megyénkben Két gépkocsitűz is volt hétfőn a megyénkben
>>> További képek a galériában <<<