Hírek


Ezüstérem és további két pontszerző hely az országos terepfutón
2018. április 24. 08:03
A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (közismert nevén skanzen) területén rendezték meg április 23-án a BM OKF Országos Terepfutó Bajnokságot. A megmérettetésre rekordszámú induló érkezett, kétszázkilencvennyolcan álltak ugyanis rajthoz. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata egy második és további két pontszerző hellyel térhetett haza.

A bajnokságot Berecz György tű. ezredes, a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ igazgatója, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke nyitotta meg, majd Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a versenyzőket. Az esemény házigazdájaként dr. Cseri Miklós, a múzeum igazgatója is üdvözölte a rendezvényen indulókat, eredményes, balesetmentes versenyzést kívánva nekik.
 
A BM Országos Pontszerző Bajnokság második állomásaként megtartott versenyen női és férfi kategóriákat alakítottak ki korcsoportos felosztásban, 2000, 3000, 4000 és 6000 méteres távon. Az indulók a nagyszerű időben, festői szépségű környezetben lebonyolított verseny közben is megcsodálhatták a fantasztikus tájházakat, a futamok között pedig bejárhatták és megtekinthették a skanzen területét.
 
Az eredményhirdetésen a díjakat Berecz György tű. ezredes és Branyiczky Márk tű. ezredes mellett dr. Gubicza József tű. ezredes, az Oktatásigazgatási és Kiképzési Főosztály vezetője adta át a versenyzőknek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapatából Harsányiné Lévai Gabriella, a Női II. kategória 3000 méteres távján második helyezést érte el, míg Bán Attila tű. alezredes, a férfi III. kategóriában, 3000 méteren a 9. lett, László Attila tű. hadnagy, a II. kategória 4000 méteres távján a 10. helyezést érte el.
 

Fotós: Jóri András - BM OKF és Kissné Papp Tímea - BM OKF GEK

 

Kapcsolódó képek:

Ezüstérem és további két pontszerző hely az országos terepfutón Ezüstérem és további két pontszerző hely az országos terepfutón Ezüstérem és további két pontszerző hely az országos terepfutón
>>> További képek a galériában <<<