Hírek


Több közlekedési balesethez és gázszivárgáshoz is riasztották a tűzoltókat
2018. május 15. 07:36
Egy tehergépkocsi és két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel a 4-es számú főúton, a 297-es kilométernél, Nyíregyháza határában. A balesetben öten könnyebben sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

További műszaki mentések is adtak feladatot hétfőn Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében:

Üzemanyagot szállító tartálykocsi és személyautó ütközött a délutáni órákban Baktalórántházán, a Móricz Zsigmond és a Zöldfa utcák kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították. A tartály nem sérült, a katasztrófavédelmi mobil labor iparbiztonsági helyszíni szemlét és ADR ellenőrzést végzett.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn este az M3-as autópályán, a 241-es kilométernél, Nagykálló közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Gázszivárgáshoz riasztották hétfőn este a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat a szabolcsi megyeszékhelyre, az Orgona utcába, ahol egy darab egy colos gázcsonkból anyagfáradás miatt szivárgott a gáz. A tűzoltók csőszorítóval a szivárgást megszüntették és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotós: Nyíregyháza HTP