Hírek


Lakóépületeknél és lángra kapott aljnövényzetnél is oltottak
2018. május 15. 07:41
Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete és a hozzáépített faszerkezetű melléképület teteje hétfő délelőtt Nyírtelken, a Dózsa György utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők rokonokhoz költöztek. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

további híreink:

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy kisvárdai családi ház egyik szobájában hétfő délután, a Munkás utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kisebb területen a száraz aljnövényzet gyulladt meg hétfőn délelőtt a 38-as számú főút mellett, Rakamaz külterületén. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóegységeknek beavatkozniuk Tisztabereken, Penészleken és Nagycserkesz határában is, személyi sérülés egyik esetben sem történt.
 

Fotós: Nyíregyháza HTP