Hírek


Melléképület égett Nyírbogáton
2018. június 11. 07:26
Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképület vasárnap délután Nyírbogáton, a Jókai utcában. A tűzesetnél egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

további híreink:

Fél hektáros területen az aljnövényzet gyulladt meg vasárnap délelőtt Nyírmihálydi külterületén. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Nyírtelken, száz négyzetméteres területen kapott lángra a száraz fű vasárnap délután a Felsősóskút tanyán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagyméretű fa dőlt az útra vasárnap délután a 4917-es úton, a 25-ös kilométernél, Terem közelében. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.


Az úttestről lesodródott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap éjszaka a Nagycserkeszhez tartozó Markóbokorban. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.