Hírek


Víz és faeltávolításhoz, tűzesetekhez és közlekedési balesetekhez is vonultak
2018. június 12. 07:41
Egy közintézmény liftaknájában a nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze hétfőn reggel Fényeslitkén, a Petőfi utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

további híreink:

Egy nagyméretű faág gázvezetékre hasadt hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Simai úton. A faágat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el, a gázvezeték nem sérült.

Körbekerített hulladéktároló gyulladt ki hétfőn este Nyíregyháza külterületén, az Ilona tanyán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Leszakadt nagyfeszültségű vezeték miatt gyulladt ki az aljnövényzet hétfőn este Nyírkarászon, a Levelesi úton. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd a kiszakaszolást követően oltották el a lángokat. A helyreállítás idején közel hatszáz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Mátészalkán, a Jármi és Ipari utak kereszteződésében. A balesetben hárman sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy személygépkocsi és két robogó ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Törzs utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították.

Fotós: Illusztráció - Szabolcs MKI