Hírek


Faeltávolításhoz és közlekedési balesetekhez is vonultak
2018. június 14. 16:50
Egy nagyméretű fa kerítésre, valamint két parkoló személygépkocsira dőlt és a gyalogos forgalmat is akadályozta csütörtök reggel Nyíregyházán, az Ív utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a hatméteres fát. Személyi sérülés nem történt. 

további híreink:

Árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt a 4-es számú főúton, a 326-os kilométernél, Fényeslitke közelében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, személyi sérülés nem történt.

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Kisvárdán, a Csillag utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Személygépkocsi és motorvonat ütközött össze a 41-es számú főúton, az 50-es kilométernél lévő vasúti átjáróban, csütörtök délben, Vásárosnaményban. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, a vonaton lévők pótló busszal folytathatták az útjukat. Személyi sérülés nem történt.