Hírek


Épület és szabadtéri tűzesetek is történtek vasárnap a megyénkben
2018. július 09. 07:31
Kigyulladt egy száz négyzetméteres ház tetőszerkezete vasárnap délután Nyírbogáton, az Ady Endre utcában, ahol a tűz a házzal egybeépített melléképületre is átterjedt. A nyírbátori hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzesetnél ketten könnyebben sérültek.

Teljes terjedelmében égett egy huszonöt négyzetméteres melléképület vasárnap hajnalban Kékcsén, a Kanyári utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Háromezer négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra a délutáni órákban Tiszavasváriban, az Erdő utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Lehasadt faág szakadt az alatta parkoló két gépkocsira vasárnap délután Nyíregyházán, az Árpád utcában, ahol az egyik jármű szélvédője tört be. A város hivatásos tűzoltói kézi erő segítségével szabadították ki a járműveket a fa fogságából. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap este a 41-es számú főúton, a 22-es kilométernél, Besenyőd közelében. A balesetben hárman sérültek meg, egyiküket a baktalórántházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsok közül. A tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.