Hírek


Több közlekedési balesethez is vonultak a megyénkben a tűzoltók
2018. július 10. 07:50
Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn, az esti órákban a 41-es számú főúton, a 18-as és 19-es kilométerek között, Napkor közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, az egyik sérült kiemelésében segítettek, majd tűzoltódaru segítségével a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután a 49-es számú főúton, Mátészalkán, a Jármi utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és fának ütközött egy személygépkocsi a délutáni órákban, Vásárosnaményban, a Damjanich János úton. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járművet áramtalanították.

Személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze hétfő délután Tiszavasváriban, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében a vontató kidöntött egy villanyoszlopot, amely egy üzletre borult. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a kitört villanyoszlopot az épületről eltávolították.

Fotós: Nyíregyháza HTP

 

Kapcsolódó képek:

Több közlekedési balesethez is vonultak a megyénkben a tűzoltók Több közlekedési balesethez is vonultak a megyénkben a tűzoltók Több közlekedési balesethez is vonultak a megyénkben a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<