Hírek


Több balesethez is riasztották a tűzoltókat
2018. augusztus 10. 07:49
Az úttestről lesodródott és az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Nyíregyháza és Kálmánháza között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet elborulás ellen biztosították, a jármű vezetőjét kiszabadították, a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. A balesetben egy ember sérült meg.

további híreink:

Személygépkocsi és pótkocsis teherautó ütközött össze csütörtök délután a 471-es számú főúton, a 42-es kilométernél, Nyírbogát közelében. A balesetben egy ember súlyos, kettő pedig könnyebb sérülést szenvedett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba borult egy személygépkocsi a kora esti órákban, Anarcs határában. A balesetben egy ember sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

Árokba sodródott egy személygépkocsi csütörtök éjszaka a 49-es számú főúton, Jármi közelében. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben egy ember sérült meg.