Hírek


Több baleset is történt tegnap
2019. február 06. 15:42
A tavaszias időjárás ellenére több balesethez is vonultak a megye tűzoltói kedden.

Két személyautó ütközött össze Leveleken, a Táncsics utca és a 41-es főút kereszteződésénél. A műszaki mentést a baktalórántházi hivatásos tűzoltók végezték, áramtalanították a járműveket.

Nyírbogáton, a 471-es úton a Gyulaji elágazás közelében összeütközött két jármű. Az egyik autó félig az árokba hajtott, egyik utasa könnyebben megsérült. A nyírbátori hivatásos tűzoltók dolgoztak a helyszínen.

Nyírgyulaj és Ófehértó között őzzel ütközött, majd árokba csapódott egy gépkocsi. A járműben négyen utaztak, mindannyian megsérültek. Egyiküket a nyírbátori hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki az autóból. Az érintett útszakaszt lezárták a mentés idejére.

A balesetek mellett egy kisebb tűznél avatkoztak be este a nyíregyházi tűzoltók. A Mikszáth Kálmán utcában a tűzhelyen odaégett étel miatt keletkezett tűz egy társasház földszinti lakásában. A lakásban egy embert találtak, aki az ijedtség miatt rosszul lett, őt a mentők kórházba szállították. A tűz nem terjedt tovább a lakás többi területére.