Hírek


A hosszú hétvége eseményei
2019. március 18. 15:22
A hosszú hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 23 helyszínen avatkoztak be hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók vegetációs tűznél, több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal.

Pénteken lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Szabolcs és Balsa között. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók a járműből feszítő-vágó berendezés segítségével kiemeltek egy embert, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben.

Hétvégi ház konyhája alatt lévő pincébe esett egy ember Nyíregyházán a Sátor utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, dugólétra és mentőkötél segítségével kiemelték a sérültet, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak akik kórházba szállították.

Családi ház kéményében izzott a korom Nagykállóban a Kálvin János utcában. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók az izzó részeket kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Szombaton Vásárosnaményban egy családi ház egyik szobájában égtek ruhák és kommunális hulladék, amelyet a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oltottak el egy vízsugárral. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap Tiszakerecsenyen a Béke utcában családi ház udvarában égett egy személygépkocsi. A tűzesethez a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak kiérkezésük előtt a tulajdonos a lánggal való égést megszüntette. A beavatkozók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal utómunkálatokat végeztek. Személyi sérülés nem történt.

Fatörmelék égett Nyíregyházán a Kamilla utcában egy tizenkét négyzetméteres faszerkezetű melléképület mellett. A nyíregyházi hivatásos és a nyíregyházi önkéntes tűzoltók vonultak a tűzesethez, egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Fotós: Nyíregyháza HTP

 

Kapcsolódó képek:

A hosszú hétvége eseményei A hosszú hétvége eseményei