Hírek


Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, ezúttal Vásárosnaményban
2019. április 15. 15:50
Vásárosnaményban 2019.04.12-én került sor a járás általános iskolai, valamint a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség három járásának középiskolás csapatai versenyére.

A versenyre az illetékességi területhez tartozó iskolákból 4 középiskola valamint a vásárosnaményi  járás  9 általános iskolai csapata  nevezett.  A versenyen tizenhárom elméleti és gyakorlati feladattal nehezített állomást kellett leküzdenie a versenyzőknek. 

 Középiskolai kategóriában első helyen a fehérgyarmati Ady Endre Gimnázium csapata végzett. Az általános iskolák közötti küzdelemben az ilki Bethlen Gábor Általános Iskola győzött, aki egyben a FETIVIZIG különdíjában is részesült.

Rendőrségi különdíjat kapott Horváth Ernő a fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium tanulója, valamint a vásárosnaményi  II. Rákóczi Ferenc Gimnázium csapata.

A díjakat Filep Sándor Vásárosnamény Város polgármestere, Tóth Attila r.alezredes, kapitányság vezető valamint Dr. Nóta József tű. alezredes mb. kirendeltségvezető adták át.

A kategóriák győztesei a megyei versenyen folytatják a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi versenyt 2019. április 16-án, Nyíregyházán.