Hírek


Nyolcadik alkalommal teltek meg a szákok az Orosi Horgásztónál
2019. augusztus 10. 10:29
Pénteken nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség a megye hivatásos, önkormányzati, létesítményi és önkéntes tűzoltóinak, valamint családtagjaiknak a Turkó Sándor tűzoltó horgász emlékversenyt, amelyen közel ötven egyéni versenyző indult.

Az orosi horgásztónál fél nyolckor vette kezdetét a verseny. A horgászok egy bottal versenyeztek, különböző eledelekkel próbálták horogra akasztani a nagyobbnál nagyobb amurokat és pontyokat, amelyekből akadt szép számmal. A kifogott halakat mérlegelést követően visszaengedték a tóba.  

A verseny ideje alatt közel háromszáz kilogramm halat fogtak ki a horgászok. A legnagyobb hal, egy 11,20 kilogrammos amur Kovács György tű. alezredes horgára akadt.  

Az emlékversenyen az eredmények az alábbiak szerint alakultak.

1. Kovács György (Mátészalka HTP) 96.335 gramm

2. Timku Tamás (Kisvárda HTP) 39.750 gramm

3. Horváth Tibor (Mátészalka HTP) 36.675 gramm

4. Bajusz István (Nyíregyháza HTP) 25.100 gramm

5. Guti Richárd (Tarpa ÖTE) 21.755 gramm

6. Hajdu Kornél (Tarpa ÖTE) 14.850 gramm

Az első három helyezett részesült díjazásban, amelyeket Kocsis Antal ny. tű. alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség alelnöke adott át a dobogósoknak.

Fotós: Dudás Szilvia tű. fhdgy.

 

Kapcsolódó képek:

Nyolcadik alkalommal teltek meg a szákok az Orosi Horgásztónál Nyolcadik alkalommal teltek meg a szákok az Orosi Horgásztónál Nyolcadik alkalommal teltek meg a szákok az Orosi Horgásztónál
>>> További képek a galériában <<<