Hírek


Nyíregyházi győzelem a romániai lépcsőfutó versenyen
2019. szeptember 11. 13:31
A romániai Szatmárnémetiben rendezett lépcsőfutó versenyen a dobogó legfelső fokára állt fel Oszlár Gábor tű. százados, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnokhelyettese és Dudás Richárd tű. őrmester, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltója.

Immár hagyományként, minden évben képviselteti magát magyar csapat a román lépcsőfutó versenyen. Nyolcadik alkalommal rendezték meg a versenyt, ebben az évben először Szatmárnémeti központjában, a Közigazgatási Palota 16 emeletes lépcsőházában futottak fel a csapatok a tizedik emeletig, teljes védőfelszerelésben. Szinte valamennyi erdélyi megyéből, valamint az ukrajnai Técsőről is érkezett csapat. A kategóriájukban induló kilenc csapat közül a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság csapata bizonyult a legjobbnak, a tizedik emeletre 78 másodperc alatt jutottak fel.

Fotós: ISU Somes

 

Kapcsolódó képek:

Nyíregyházi győzelem a romániai lépcsőfutó versenyen Nyíregyházi győzelem a romániai lépcsőfutó versenyen Nyíregyházi győzelem a romániai lépcsőfutó versenyen
>>> További képek a galériában <<<