2016. február 02.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közreműködő Magyar Tűzoltó Szövetséggel közösen pályázatot írt ki az önkéntes tűzoltó egyesületek, valamint a Főigazgatóság az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó működési költségek finanszírozására, műszaki-technikai, védőruházattal való ellátásukra a tavalyi évben, összesen ötszáz millió forint értékben.

2015. december 02.

A december 2-ai sajtóreggeli keretében a téli rendkívüli időjárásra történő felkészülés során végrehajtandó feladatokról, az igénybe vehető erőkről és eszközökről adott tájékoztatást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a társszervek képviselőivel közösen.

2015. október 26.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a téli időjárásra történő felkészülés jegyében sajtóreggelit szervez, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

2015. október 09.

2015. október 16-án, pénteken, 10.00 órától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Kéményseprőipari Kft. közös sajtótájékoztatót tart a szén-monoxid-mérgezések és a kéménytüzek megelőzése érdekében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29