2015. október 26.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a téli időjárásra történő felkészülés jegyében sajtóreggelit szervez, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a téli időjárásra történő felkészülés jegyében sajtóreggelit tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az esemény helyszíne: Sz-Sz-B Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

4400, Nyíregyháza,Erdő sor 5.

Az esemény időpontja: 2015. december 02-án 09.00 óra

Az esemény résztvevői: Sz-Sz-B MRFK, FETIVIZIG, Magyar Közút Sz-Sz-B Megyei Igazgatósága, OMSZ Észak-alföldi Regionális Mentőszervezet, MVB titkár, Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály, MÁV Zrt. Észak-magyarországi Közlekedési Központ, TIGÁZ Zrt., E-on Zrt., Sz-Sz-B Polgárőr Egyesület, Magyar Vöröskereszt Sz-Sz-B Megyei Szervezete, Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. SZ-SZ-B Megyei Üzemigazgatóság, Nyírségvíz Zrt.,Hajdúkerületi és Bihari Vizi Közmű Szolgáltató Zrt., Debreceni Vízmű Zrt., Nyírtávhő Kft.,Távhőszolgáltató Kft. Mátészalka, Nyírbátori Hőközpont, HŐTÁV Kft. Záhony, Várda-Távhő Kft

Napirendi pontok:

1. A résztvevő szervezetek tájékoztatója a felkészülés helyzetéről.
  2. A sajtó képviselőivel kötetlen beszélgetés, illetve rövid interjúk készítése.
  3. Az igazgatóságunk veszélyhelyzet-kezelési központjának, az Operatív Törzs és munkacsoportjai működési helyének megtekintése, a működés bemutatása.
  4. Az igazgatóság múzeumában egyeztetés az előttünk álló időszak kihívásainak közös kezeléséről, az együttműködésről, közös megoldások kidolgozása a felmerülő problémákra és a kapcsolattartási adatokat egyeztetése.
  5. Az előttünk álló időszak rendkívüli eseményeinek kezelése érdekében egy „Életmentő konvoj” létrehozásának tervezetét dolgoztuk ki, mely tervezet továbbgondolása és megvalósítása érdekében egyeztetést tartunk.

Közös célunk és érdekünk, hogy a téli rendkívüli időjárás okozta helyzeteket gyorsan és hatékonyan tudjuk kezelni, ezért megjelenésére és segítő közreműködésére feltétlenül számítok.

Kérem, hogy részvételi szándékáról 2015. november 27-ig tájékoztatni szíveskedjen a szabolcs.titkarsag@katved.gov.hu e-mail címre küldött üzenetével, vagy a 06/42-594-609-es telefonszámon.

Nyíregyháza,2015.november 26.