2015. április 20.

A korábbi évekhez hasonlóan, az országos döntőt megelőzően az 5-8. és 9-13. évfolyamos tanulók részére, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség és a Tűzoltó Szövetség 2015. április 22-én szervezi meg a megyei döntőt.

2015. április 13.

A Lépcsők 2015 - megyei döntőjét április 17-én, pénteken rendezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 13. alkalommal Nyíregyházán, a Bánki Donát Műszaki Szakközépiskola Kollégiumának külső lépcsőházában 9.00-tól.

2015. április 13.

2015.április 16-án, csütörtökön, 10.00 órától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság védőfelszereléseket adományoz az Önkéntes Tűzoltó Egyesületeknek és a Járási Mentőcsoportoknak.

2015. február 23.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a szatmárnémeti Multisalva Egyesület tisztelettel meghívja a „START. Határon átnyúló és ágazatközi működőképesség erősítése, a magyar és a román szomszédos - árvizek által érintett – területeken, ECHO/SUB/2014/693897), elnevezésű pályázat sajtótájékoztatójára.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32