Sajtóközlemény- Ismét életeket mentett az érzékelő, de a levegő utánpótlása is fontos!
2018. február 01.

Gyakori, hogy a szellőzőrácsokat takarékossági szempontok miatt letakarják, ami roppant veszélyes. A gázüzemű vízmelegítő, vagy a kazán működése során elhasználja a helyiség levegőjét, ezért nagyon fontos a megfelelő szellőzéséről gondoskodni. Ha letakarjuk a szellőzőt, máris életveszélyes állapotot teremtettünk, de a szén-monoxid-mérgezés több légmozgást előidéző épületgépészeti berendezés együttes használata miatt is kialakulhat!

Sajtóközlemény- Biztonságosan a tüzelő-fűtő berendezésekkel
2018. január 16.

Az elmúlt időszakban több lakásban is olyan jellegű tűzesetnél kellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóegységeinek beavatkozniuk, ahol a vegyes tüzelésű kazán, vagy kandalló volt elhelyezve és a biztonságos üzemeltetésnél ezek a káresemények nem következtek volna be. Így fontos, hogy a biztonsági előírásokat minden esetben tartsuk be.

Sajtómeghívó- ÖTE eszközök átadására
2017. december 19.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja, az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek pályázaton elnyert felszereléseinek ünnepélyes átadására.

Sajtóközlemény- A kerek évfordulón elismerések és eszközátadások
2017. december 06.

A Légoltalmi Liga megalakulásának 80. évfordulója alkalmából ünnepi állományülést tartottak szerdán délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség szervezésében, ahol a történelmi felelevenítést követően elismeréseket vehettek át, valamint az önkéntes mentőszervezetek pályázaton elnyert eszközeit is ekkor adták át.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31