2017. február 24.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja az Országos Katasztrófavédelmi Tekebajnokságra, Nyíregyházára.

Sajtóközlemény - Csak biztonságosan a tüzelő-fűtő berendezésekkel
2017. február 21.

Az elmúlt időszakban több lakásban is olyan jellegű tűzesetnél kellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóegységeinek beavatkozniuk, ahol a vegyes tüzelésű kazán, vagy kandalló volt elhelyezve és a biztonságos üzemeltetésnél ezek a káresemények nem következtek volna be. Így fontos, hogy a biztonsági előírásokat minden esetben tartsuk be!

2017. január 06.

Sajtómeghívó- a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szervezésében jégről mentési gyakorlatra.

2016. december 22.

Közel harminc millió forint értékben kaptak szak-és védőfelszereléseket az önkéntes mentőszervezetek és tűzoltó egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Idén is, hasonlóan a tavalyi évhez már mindkét szakterületen működő civilek pályázhattak felszerelésekre a BM OKF és a Magyar Tűzoltó Szövetség által kiírt pályázatokon. Az eszközöket csütörtök délelőtt a megyei igazgatóság vezetői állománya jelenlétében adták át ünnepélyes keretek között a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23