2016. december 15.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja az önkéntes egyesületek eszközátadási ünnepségére és az azt megelőző sajtóreggelire.

2016. december 15.

December 14-én, szerdán délelőtt a Kossuth téren a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság gépjármű állományába tartozó gépjárműfecskendőt és egy magasból mentőt szenteltek és áldottak meg az egyházak képviselői a szabolcsi megyeszékhelyen. A két jármű idén került a testülethez, ahol egy új jármű érkezésekkor, ez a rendezvény már hagyománynak számít.

2016. december 12.

Meghívó, a Nyíregyháza Hivatásos Tűzoltóparancsnokság új szereinek szentelési ünnepségére.

Téli időjárással kapcsolatos tájékoztatók
2016. november 17.

A téli időjárás során fokozottan figyelhetőek meg bizonyos veszélyeztető hatások, amelyek másképpen jelentkeznek a közúton, lakott területen, szabadban tartózkodáskor és a kifejezetten a téli ünnepekhez kapcsolódó eszközöknél. Az alábbi oktatócsomag célja, hogy felhívjuk a figyelmet a téli közlekedés, sportolás és ünneplés biztonságára, nemcsak a veszélyek bemutatásával, hanem a javasolt megelőzési lehetőségek, követendő magatartási szabályok megismertetésével is. Az egyes fejezetekben feltüntettük azokat az internetes honlapokat, ahonnan további részletes tájékoztatást lehet kapni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23