2017. január 06.

Sajtómeghívó- a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szervezésében jégről mentési gyakorlatra.

2016. december 22.

Közel harminc millió forint értékben kaptak szak-és védőfelszereléseket az önkéntes mentőszervezetek és tűzoltó egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Idén is, hasonlóan a tavalyi évhez már mindkét szakterületen működő civilek pályázhattak felszerelésekre a BM OKF és a Magyar Tűzoltó Szövetség által kiírt pályázatokon. Az eszközöket csütörtök délelőtt a megyei igazgatóság vezetői állománya jelenlétében adták át ünnepélyes keretek között a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

2016. december 15.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja az önkéntes egyesületek eszközátadási ünnepségére és az azt megelőző sajtóreggelire.

2016. december 15.

December 14-én, szerdán délelőtt a Kossuth téren a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság gépjármű állományába tartozó gépjárműfecskendőt és egy magasból mentőt szenteltek és áldottak meg az egyházak képviselői a szabolcsi megyeszékhelyen. A két jármű idén került a testülethez, ahol egy új jármű érkezésekkor, ez a rendezvény már hagyománynak számít.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26