2016. augusztus 04.

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség meghívja a szabadtéri rendezvényekkel kapcsolatos tájékoztatóra.

2016. július 06.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében idén, eddig több tucat szórakozóhelyen és szabadtéri rendezvényen tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem. A szervezet hatósági szakemberei folyamatosan egyeztetnek a fesztiválok szervezőivel annak érdekében, hogy ne csak jó hangulatban, hanem biztonságban is szórakozhassanak az ilyen rendezvényre érkezők.

2016. június 29.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja a hivatásos tűzoltók részére szervezett megyei tűzoltó sportversenyre.

2016. június 29.

A nyári betakarítási munkákra kellő körültekintéssel kell felkészülni, ezért különösen fontos a munkálatokban részt vevő erőgépek tűzvédelme, az aratás, illetve a tarló és növényi hulladékok égetésére vonatkozó szabályok ismerete, betartása. Ezeket az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet tartalmazza.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23