2016. október 06.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságok közös szervezésében a társ és együttműködő szervezetek nevében meghívja a kihelyezett Megyei Védelmi Bizottsági ülésre és az ezzel párhuzamosan zajló katasztrófavédelmi és honvédelmi gyakorlatra.

MEGHÍVÓ

Tisztelt Szerkesztőség!

2016. október 14-én 14.00 órától, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságok közös szervezésében a társ és együttműködő szervezetek nevében meghívja a kihelyezett Megyei Védelmi Bizottsági ülésre és az ezzel párhuzamosan zajló katasztrófavédelmi és honvédelmi gyakorlatra.

Időpont: 2016. október 14.

Helyszín: Dombrád, Tisza-part

Program:

14.00-15.00 Kihelyezett MVB ülés

1400-1620 Gyakorlati feladatok végrehajtása /a különböző helyszíneken nyúlgátat, buzgár elfogó medencét és bordás megtámasztást építenek ki a járási és a megyei mentőcsoportok tagjai, de mentési és légi felderítési feladatokat hajtanak végre, a mobilgát építése mellett egy feltételezett árvízi helyzetben /

Az eseményen részt vesz Kozma Péter kormánymegbízott, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Bizottság elnöke.

Az eseményen való részvételt, a tudósításokat, előre is köszönjük!

Nyíregyháza, 2016. október 6.