2016. február 22.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Országos Katasztrófavédelmi Tekebajnokságot szervez Nyíregyházán.

2016. február 17.

Február 17-én tartotta évértékelő tiszti értekezletét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nyíregyházán, ahol a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot Tóth Ibolya tű. ezredes, mb. gazdasági főigazgató-helyettes képviselte. Az értekezleten részt vett a megyei kormánymegbízott, valamint a társ-, és rendvédelmi szervezetek képviselői is.

2016. február 12.

Tisztelettel meghívjuk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2015. évi tevékenységét értékelő, és a 2016. év fő feladatait meghatározó ünnepi állományértekezletére.

2016. február 02.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közreműködő Magyar Tűzoltó Szövetséggel közösen pályázatot írt ki az önkéntes tűzoltó egyesületek, valamint a Főigazgatóság az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó működési költségek finanszírozására, műszaki-technikai, védőruházattal való ellátásukra a tavalyi évben, összesen ötszáz millió forint értékben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24