2016. augusztus 10.

A fesztiválok esetében is vannak betartandó tűzvédelmi előírások, biztonsági dokumentációt kell készíteni, ezeknek pontosnak és naprakésznek kell lenniük. Fontos, hogy a fesztivál szervezője megfelelő létszámú biztonsági személyzetet foglalkoztasson, hiszen veszély esetén az általuk adott utasítások szerint kell eljárni, vagyis nagy a felelősségük abban, hogy senkit ne érjen baleset. E feltételek meglétét minden ellenőrzés vizsgálja.

2016. augusztus 04.

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség meghívja a szabadtéri rendezvényekkel kapcsolatos tájékoztatóra.

2016. július 06.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében idén, eddig több tucat szórakozóhelyen és szabadtéri rendezvényen tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem. A szervezet hatósági szakemberei folyamatosan egyeztetnek a fesztiválok szervezőivel annak érdekében, hogy ne csak jó hangulatban, hanem biztonságban is szórakozhassanak az ilyen rendezvényre érkezők.

2016. június 29.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja a hivatásos tűzoltók részére szervezett megyei tűzoltó sportversenyre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29