2016. július 06.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében idén, eddig több tucat szórakozóhelyen és szabadtéri rendezvényen tartott ellenőrzést a katasztrófavédelem. A szervezet hatósági szakemberei folyamatosan egyeztetnek a fesztiválok szervezőivel annak érdekében, hogy ne csak jó hangulatban, hanem biztonságban is szórakozhassanak az ilyen rendezvényre érkezők.

2016. június 29.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívja a hivatásos tűzoltók részére szervezett megyei tűzoltó sportversenyre.

2016. június 29.

A nyári betakarítási munkákra kellő körültekintéssel kell felkészülni, ezért különösen fontos a munkálatokban részt vevő erőgépek tűzvédelme, az aratás, illetve a tarló és növényi hulladékok égetésére vonatkozó szabályok ismerete, betartása. Ezeket az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet tartalmazza.

2016. június 17.

Huszonhat tűzoltó egyesület nyert támogatást Szabolcsban A pályázati feltételeket sikeresen teljesítő huszonhat egyesület működési költségekre, tűzoltógépjármű és -technika javítására, felülvizsgálatokra, szakmai tanfolyamokon történő részvételre, pályaalkalmassági-vizsgálatokra, az önállóan beavatkozó egyesületek vezetéstechnikai képzésére, EDR-rádiókra, szertárépítésre és -felújításra, valamint védő- és technikai felszerelésekre nyújtotta be pályázatát.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31