2016. február 25.

Csütörtök délután a Polgári Védelem Világnapja alkalmából ünnepi állománygyűlésen emlékeztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon az 1972. március elsején megalakult Nemzetközi Világszervezetre. Az esemény kapcsán a közigazgatásban dolgozók és önkéntesek munkáját a megyei katasztrófavédelmi igazgató elismerések átadásával köszönte meg.

2016. február 24.

Tisztelettel meghívjuk a 2016. évi Polgári Védelmi Nap alkalmából tartandó ünnepi állománygyűlésünkre.

2016. február 22.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Országos Katasztrófavédelmi Tekebajnokságot szervez Nyíregyházán.

2016. február 17.

Február 17-én tartotta évértékelő tiszti értekezletét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nyíregyházán, ahol a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot Tóth Ibolya tű. ezredes, mb. gazdasági főigazgató-helyettes képviselte. Az értekezleten részt vett a megyei kormánymegbízott, valamint a társ-, és rendvédelmi szervezetek képviselői is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26