2015. április 13.

A Lépcsők 2015 - megyei döntőjét április 17-én, pénteken rendezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 13. alkalommal Nyíregyházán, a Bánki Donát Műszaki Szakközépiskola Kollégiumának külső lépcsőházában 9.00-tól.

2015. április 13.

2015.április 16-án, csütörtökön, 10.00 órától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság védőfelszereléseket adományoz az Önkéntes Tűzoltó Egyesületeknek és a Járási Mentőcsoportoknak.

2015. február 23.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a szatmárnémeti Multisalva Egyesület tisztelettel meghívja a „START. Határon átnyúló és ágazatközi működőképesség erősítése, a magyar és a román szomszédos - árvizek által érintett – területeken, ECHO/SUB/2014/693897), elnevezésű pályázat sajtótájékoztatójára.

2015. február 06.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tisztelettel meghívja a 2014. évi tevékenységét értékelő, és a 2015. év fő feladatait meghatározó ünnepi állományértekezletére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23