2016. március 16.

Idén tavasszal eddig a csapadékos időjárás miatt kevesen tudták megkezdeni a kerti munkálatokat, amelyekkel minden évben együtt jár a szabadban keletkezett tűzesetek számának ugrásszerű megemelkedése. A jelenség azonban már látható az elmúlt hetek adatai alapján, hiszen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a márciusban eddig keletkezett több mint 30 szabadtéri tűzből, 12 alakult ki a mögöttünk hagyott négynapos hétvégén.

2016. március 08.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség tisztelettel meghívja évértékelő értekezletére.

2016. március 08.

A Nyíregyházi Városi Stadion tekepályája adott otthont kedden az országos tekebajnokságnak, ahol összesen tizenegy katasztrófavédelmi igazgatóság csapata mérte össze a tudását. A szervezők a csapatok mellett az egyéni teljesítményeket is díjazták.

2016. március 04.

A tizenöt évvel ezelőtti, 2001-es tiszai árvízi védekezésre és újjáépítésre emlékeztek március 4-én Nyíregyházán. A Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ebből az alkalomból tudományos konferenciát szervezett, amelynek a megyeháza adott otthont.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29