2016. március 03.

Csütörtök délelőtt évértékelő tiszti értekezleten számolt be a 2015-ös esztendőben elvégzett feladatairól a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója megfeleltre értékelte a beszámolót és meghatározta a 2016-os esztendő feladatait.

2016. március 02.

A Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében tisztelettel meghívjuk a 2001. évi tiszai árvíz 15. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő tudományos konferenciára.

2016. március 02.

Tisztelettel meghívjuk a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség évértékelő sajtótájékoztatójára.

2016. február 25.

Csütörtök délután a Polgári Védelem Világnapja alkalmából ünnepi állománygyűlésen emlékeztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon az 1972. március elsején megalakult Nemzetközi Világszervezetre. Az esemény kapcsán a közigazgatásban dolgozók és önkéntesek munkáját a megyei katasztrófavédelmi igazgató elismerések átadásával köszönte meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29