Hírek


Teherautó és személygépkocsi ütközött
2019. november 12. 15:21

Teherautó és személygépkocsi ütközött hétfő délután Nyírbogdányban, a Gyártelepnél. A balesethez a nyíregyházi hivatásos és a nyírbogdányi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és biztosították a helyszínt. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Nyolc raklap lángolt
2019. november 12. 15:21

Tojástartó tálcák kaptak lángra egy melléképületben Fényeslitkén, a Rákóczi utcában hétfő reggel. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a közművekről leválasztották az épületet és három vízsugárral oltották el a nyolc raklapon tárolt tálcákat.

A csomagtérben keletkezett a tűz
2019. november 12. 15:21

Személygépkocsi csomagtere égett hétfőn Nagyhalászban, az Arany János utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a helyszínen lévők egy tűzoltókészülékkel eloltották, a beavatkozók áramtalanították és hőkamerával átvizsgálták a járművet.

Folyamatosak a téli felkészítések
2019. november 12. 15:15

Nyíregyháza Megyei Jogú Város készen áll az utak hó- és jégmentesítésére.

A hétvégén történt
2019. november 11. 14:53

2019. negyvennegyedik hetének hétvégéjén huszonkét segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.

Gázrobbanás Komorón
2019. november 10. 12:47

Gázrobbanás történt Komorón egy családi házban. A detonáció következtében az épület falazata és tetőszerkezete összedőlt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gázcsonknál szivárgást tapasztaltak, megszüntetni nem tudták, emiatt kilenc ingatlanból közel harminc embert menekítettek ki és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig.

Két jármű ütközött össze Nyíregyházán
2019. november 08. 13:20

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Kinizsi Pál és Dugonics utca kereszteződésében csütörtök délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Kéménytűz Nyírbogáton
2019. november 08. 13:20

A lerakódott korom égett egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjához csatlakoztatott kéményében Nyírbogáton, a Vasvári Pál utcában csütörtökön. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az izzó részeket kéziszerszámok segítségével távolították el.