Több baleset a csúszós utakon

2020. január 09. 14:01

A csúszóssá vált utakon a tűzoltók segítségére is szüksége volt az autósoknak.

A reggeli órákban a 49-es főút Győrtelek és Ököritófülpös közötti szakaszán összeütközött egy bútorokat szállító kamion és egy személyautó. A balesethez a mátészalkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járművek áramtalanítását követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A járművekben utazó hat ember nem sérült meg. Az árokba csúszott kamion kimentéséhez a nyíregyházi daru használatára is szükség volt. A műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. 

Pár órával később szintén a 49-es főúton árokba csapódott egy gépkocsi Csengersima térségében. Az oldalára borult autót a csengeri önkormányzati tűzoltók áramtalanították és mentették ki.

Mátészalkán az Ipari útról lecsúszott személyautót mentettek ki az árokból a mátészalkai hivatásos tűzoltók. A járműben utazó négy ember nem sérült meg. 

A 471-es számú főúton, Nyíradonynál egy személyautó az árokba csúszva a tetejére borult. A műszaki mentést a szakolyi önkormányzati tűzoltók végezték. A jármű egyetlen utasa könnyű sérülést szenvedett. 

Fotó: László Szabolcs tű. százados