Augusztus 12-én történt

2020. augusztus 13. 10:52

Szerdai beavatkozások összegzése:

Nagyméretű nyárfa ágai lehasadtak, fennakadtak szerdán Fehérgyarmaton, a Szatmári utcában. Veszélyeztették a kerékpárúton közlekedőket. Nyírkátán, a Hodászi úton úttestre dőlt és félpályás közúti akadályt képezett egy körülbelül nyolc méter magas akácfa. Előbbi helyszínen a fehérgyarmati, utóbbi esetnél a mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Ötven mázsa aprított tűzifa, ötven négyzetméteren égett szerda kora délután Pusztadoboson. A Móricz Zsigmond út egyik családi házának hátsó udvarán történt esethez a baktalórántházi hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak. Az egységek két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

A csengeri Debreceni utcában nagyméretű fenyőfa egyik ága lógott a villamos légvezetékre és füstölt. A város önkormányzati tűzoltói dugólétrával, motoros láncfűrésszel avatkoztak be, miután az áramszolgáltató elvégezte az érintett vezetékszakasz áramtalanítását. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: az indexkép archív