Tűzoltói beavatkozások szerdán

2021. október 14. 12:20

Lesodródott az útról és parkoló autónak ütközött egy személygépkocsi Gávavencsellőn, a Petőfi utcában szerdán. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd drótkötél segítségével megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy köbméteres hulladéktároló füstölt tegnap Záhonyban, az Ady Endre utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral avatkoztak be. 

Lakóházban csaptak fel a lángok Szamosszegen, a Munkácsy Mihály utcában szerdán. A berendezési tárgyak égtek az ingatlanban. A mátészalkai hivatásos tűzoltók két gázpalackot az épületből kihoztak, amelyeket nem ért hőhatás. A beavatkozók a tüzet három vízsugárral határolták körül és oltották el. A tűz miatt a ház lakhatatlanná vált, emiatt az ott lakók rokonoknál helyezkedtek el. Személyi sérülés nem történt. 

A berendezési tárgyak égtek egy családi ház szobájában Érpatakon, a József Attila utcában tegnap. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltókat riasztották, egy vízsugárral avatkoztak be.