Tűzesetek és műszaki mentések kedden

2022. szeptember 28. 12:36

Gyalogosforgalomra veszélyt jelentő fát távolítottak el a nyíregyházi hivatásos tűzoltók Nyíregyházán, az Árok utcában kedden.

A beavatkozók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a balesetveszélyt.

Személygépkocsi motortere égett teljes terjedelmében Ópályiban, az Árpád utcában tegnap. A tűz továbbterjedt az utastérre is. A mátészalkai hivatásos tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Darazsak költöztek egy közintézmény tűzfalába Túristvándiban. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a falat megbontották, majd dugólétra és kéziszerszámok segítségével a darazsakat eltávolították. 

Lesodródott az útról egy kisbusz Kisvarsányban kedden. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a járművet. 

Többen rosszullétre panaszkodtak egy csengeri csomagoló csarnokban kedden. A város önkormányzati, valamint a mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozó harminc ember elhagyta az épületet. A beavatkozók teljes légzésvédelem mellett, az épület több pontján méréseket végeztek, amelyek szén-monoxid gáz jelenlétét igazolták.