Lángoló autó Újfehértón

2022. november 22. 11:30

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Újfehértón, egy családi ház udvarán. A hétfői, Széchenyi István utcai esetnél egy ott tartózkodó kezdte el oltani a lángokat; a tüzet a helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók fékezték meg, a lángok nem terjedtek át a közeli lakóházra és pajtára sem. A tűz feltételezhetően elektromos zárlat miatt keletkezett. Az oltást elkezdő férfit a mentőszolgálat füstmérgezés gyanújával kórházba szállította.

 

Falevelek izzottak egy négyzetméteren a nyíregyházi Jázmin utcában hétfőn kora délután. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották az esthez, akik kéziszerszámokkal avatkoztak be.

 
Műszaki mentések is voltak hétfőn

Parkoló autónak hajtott neki egy személykocsi tegnap délután a gyürei Árpád utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanítottak, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A haladó járműben egy ember utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Két nagy méretű fa megdőlt és egy épületet veszélyeztetett az ibrányi Ipartelep utcában. A helyi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be létrás jármű segítségével. 

 

 

Fotó: Az indexkép illusztrációs fotó - autótűz.