Hírek aloldal fejlécképe

Szabolcs-Szatmár-Bereg MKI hírek

Csütörtök tűzoltói beavatkozásai 2022. május 20.

Több szabadtéri tűzesetnél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltó egységei csütörtökön.

Megtartotta éves ülését a Polgári Védelmi Szövetség 2022. május 19.

Csütörtök délelőtt tartotta éves ülését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség.

Raklapok és vasúti talpfák lángoltak 2022. május 19.

Fa hasadt ketté és veszélyt jelentett a mellette lévő épületekre Ibrányban, a Vasvári utcában szerdán. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Megyei tűzoltó szakmai verseny Nyíregyházán 2022. május 18.

Nyíregyháza- Kőlaposon rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 13. alkalommal a megyében szolgálatot ellátó hivatásos tűzoltóságok szakmai versenyét. A rendezvényt Varga Béla tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitotta meg.

Több baleset is történt kedden 2022. május 18.

Üzlet előterében lévő törülközők füstöltek kedd hajnalban Nyíregyházán, a Család utcában. A város hivatásos tűzoltói a törülközőket az épületből kihozták, az izzást gyorssugárral megszüntették, majd átszellőztették az ingatlant.

Online tájékoztató az OTSZ változásokról 2022. május 17.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és kirendeltségei, 2022. május 23-án 9:30 órai kezdettel jogszabályi tájékoztatást tart a kivitelezők, beruházók és üzemeltetők részére online módon.

Katasztrófavédelmi hírösszefoglaló- hétfőn történt 2022. május 17.

Lesodródott az útról az árokba és a síneken fennakadt egy személygépkocsi a Nyírbátor és Nyírbogát közötti úton hétfőn. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd a rendőrségi helyszínelést követően eltávolították a járművet a sínekről.

2022 tizenkilencedik hétvégéjének tűzoltói beavatkozásai 2022. május 16.

2022 tizenkilencedik hétvégéjén huszonkilenc segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.

Csütörtök eseményei 2022. május 13.

Családi ház udvarán lévő személygépkocsi égett teljes terjedelmében csütörtökön Kállósemjénben. A tűz átterjedt a garázs tetőszerkezetének egy részére is. A nyírbátori hivatásos tűzoltók avatkoztak be a tűzesetnél, gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Tűzoltói beavatkozások kedden 2022. május 11.

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy rakomány nélküli nyerges vontató Nyírbátorban, a Szabadság téren kedden. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt és a közelében lévő épület előtetőjére borult. A város hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével az oszlopot megtámasztották és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig.

Hétfőn történt 2022. május 10.

Az erdő aljnövényzete égett Sonkádnál hétfőn. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Hétvégi tűzesetek, műszaki mentések 2022. május 09.

Péntektől vasárnap éjfélig harminchárom segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.