Tartalomjegyzék

A hetedik hétvégén történt

2021. február 22.

2021 hetedik hétvégéjén huszonhat segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba

Pénteken, lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kocsordon, a Szabadság utcában. Az oszlop kettétört és az úttestre borult. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt. 

A 41-es számú főútvonalon Nyírmadánál az útszéli fának ütközött egy autó. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat munkatársai egy embert a járműből kiszabadítottak, a beavatkozók a jármű áramtalanítását végezték el.

Két személygépkocsi ütközött össze a 41-es számú főútvonalon Nyíregyházánál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadályt megszüntették. A mentők egy embert szállítottak kórházba. 

Úttestre dőlt fát távolítottak el a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a 41-es számú főútvonalon Leveleknél. A beavatkozók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a közúti akadályt. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben az érintett útszakaszon. 

Szombaton, családi ház tetőszerkezetén csaptak fel a lángok Mezőladányban, az Arany János utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltókat riasztották a tűzesethez, három vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűz következtében a lakóház lakhatatlanná vált, ezért az ott élő tizenegy ember rokonoknál helyezkedett el. Személyi sérülés nem történt. 

Személygépkocsi motortere füstölt Nyíregyházán, az Erdő soron. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit, majd hőkamerával átvizsgálták, tüzet és füstölést nem tapasztaltak. 

Vasárnap üzemcsarnok tetőszerkezete füstölt Ófehértón, az Alkotmány utcában. Az épületen elhelyezett napelem rendszer kapcsolószekrényében a vezetékek izzottak. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a létesítményt, majd megszüntették a égést. Személyi sérülés nem történt. 

Parkoló kistehergépkocsinak ütközött egy személygépkocsi Kisvárdán, a Városmajor utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd megszüntették a közúti akadályt. A mentők egy embert szállítottak kórházba.