Tűzoltói beavatkozások kedden

2022. május 11. 12:44

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy rakomány nélküli nyerges vontató Nyírbátorban, a Szabadság téren kedden. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt és a közelében lévő épület előtetőjére borult. A város hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével az oszlopot megtámasztották és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig.

Fa szerkezetű melléképület és a benne tárolt bútorok kaptak lángra Ököritófülpösön, a Dózsa György utcában tegnap. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők a tűz oltását megkezdték, a beavatkozók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

Összehordott vágástéri hulladék és szemét égett Ibrányban, a Tisza utcában tegnap. A helyi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be a tűzesetnél kéziszerszámokkal és egy vízsugárral. 

Melléképület tetőszerkezete, a benne tárolt használaton kívüli tárgyak és szalma égett tegnap este Mérken. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. 

Két személygépkocsi ütközött össze Tunyogmatolcson kedden. Az ütközés következtében egy út melletti villanyoszlop kitört, azt a vezetékek tartották. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Fotó: Fehérgyarmat HTP